Tag: Mbështetjes

Versioni i parë i shfletuesit Microsoft Edge bazuar në Chrome i disponueshëm

09/04/2019

Microsoft është fokusuar në themelet e shfletimit, qëndrueshmërisë dhe mbështetjes për shtojcat me këtë version të parë të Edge bazuar në kodin e shfletuesit Chrome. ... Read More

Tri federata të sportit kolektiv përkrahen me vlerë totale mbi 750 mijë euro

12/03/2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat e sportit ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi edhe me tri federata të ... Read More

MKRS subvencionon 18 federata të sportit me mbi një milion euro

05/03/2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat e sportit, ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi edhe me 18 ... Read More

Gjysmë milioni euro u shpërndahen gjashtë federatave të sportit

20/02/2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat e sportit, ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi me gjashtë federata. ... Read More