Tag: ligjor

Bashkimi Evropian ligje të reja për ndëshkimin e sulmeve kibernetike

18/05/2019

Bashkimi Evropian miratoi një mjet të ri ligjor për të ndëshkuar ata që gjenden përgjegjës për sulme kibernetike në vendet anëtare të bllokut, si dhe ... Read More

Angelina Jolie heq zyrtarisht mbiemrin Pitt

16/04/2019

Emri ligjor i Angelina Jolie dhe ai i skenës tani e tutje janë një. 43-vjeçarja ka larguar mbiemrin “Pitt” teksa po divorcohet nga bashkëshorti Brad ... Read More

Trupi i gjetur nën rrënojat e aeroplanit është i sulmuesit Emiliano Sala

08/02/2019

Mjeku ligjor e ka identifikuar trupin e gjetur nën rrënojat e aeroplanit dhe ai është i sulmuesit të Cardiff Cityt, Emiliano Sala. Sala dhe piloti ... Read More

Nantes e kërcënon me veprimin ligjor Cardiff Cityn për transferimin e Emiliano Salas dhe shumën e 15 milionë funteve

06/02/2019

Klubi francez Nantes po e kërcënon me një veprim ligjor Cardiffin për paratë e transferimin të Emiliano Sala edhe pse trupi i tij ende nuk ... Read More

Avokati kanos personelin e sigurimit në Prokurorinë Themelore në Gjakovë

24/01/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka njoftuar se sot me datën 24 janar 2019, një ish zyrtarë ligjor në këtë prokurori, tash avokat Y.GJ., nga Komuna ... Read More