Tag: kulmi

Nga Meryl Streep te Marlon Brando, 40 aktorët që e kanë fituar së paku një Oscar

15/02/2019

Për shumicën e aktorëve, fitimi i Oscarëve prestigjioz është kulmi i karrierës dhe diçka që përpiqet për tërë jetën. Megjithatë, vetëm një çmim i tillë ... Read More

Pesë aktorët e famshëm që kanë fituar çmimin e artistit më të mirë dhe më të keq

28/01/2019

Kulmi i karrierës së një artisti sa i përket botës së aktrimit është fitimi i një çmimi Oscar. Në të kundërtën është i vlefshëm për ... Read More

Digjen dy shtëpi në lagjen Kodra e Trimave (Video)

13/01/2019

Kulmi i një shtëpie ka marrë flakë nga shkaqe ende të paqarta, në lagjen Kodra e Trimave në Prishtinë. Në të bazë të videos që ... Read More