Tag: hetuar

47 shtete federale amerikane kundër Facebook

08/11/2019

Kalifornia është duke hetuar zbulimin e informacionit të përdoruesve të Facebook për Cambridge Analytica dhe partnerët e tjerë. Kjo u zbulua nga autoritetet e këtij ... Read More

Instagram: Facebook heton shkelje të miliona llogarive me ndikim

21/05/2019

Instagram është duke hetuar një problem të ri. Instagram thotë se po përpiqet të gjejë se si detajet e kontaktit të pothuajse 50 milionë përdoruesve ... Read More

UEFA hap zyrtarisht procedurë për gjestin e Diego Simeones

25/02/2019

Trajneri i Atletico Madrid, Diego Simeone është duke u hetuar për gjestin e tij në ndeshje ndaj Juventusit, ndërsa Bianconerët mund të dënohen pasi u ... Read More