Tag: Forma

I kërkoi sekretin e rinisë së përjetshme, Adelina Ismaili i jep përgjigjen epike ndjekëses

13/11/2020

Artisja e njohur Adelina Ismaili pavarësisht kalimit të viteve, vazhdon të mbetet në forma perfekte trupore. Ajo është mjaft aktive në profilet e saj në ... Read More

Biznesmeni turk ‘shkrihet’ pas Gentës, ja çka ka bërë tani për të!

10/11/2020

Dashurinë që e kanë për njëri tjetrin, ata arrijnë ta shprehin në forma të ndryshme. Me anë të videove e imazheve të ndryshme, kujdesen që ... Read More

Studimi i ri zbulon shtatë ‘forma të ndryshme’ të infeksioneve të koronavirusit

08/11/2020

Ekzistojnë shtatë ‘forma të ndryshme’ të infeksioneve të lehta COVID-19. Një studim i ri ka zbuluar se ekzistojnë shtatë ‘forma të sëmundjes’ brenda rasteve të ... Read More

Humbja e shijes dhe nuhatjes, analizohet ndryshe në rastin e gjendjes si ftohje ose tek Covid-19

26/08/2020

Humbja e shijes dhe nuhatjes që shkakton koronavirusi ndryshon nga forma që një ftohtje e zakonshme i bën njerëzit të humbasin këto shqisat përkohësisht. Ju ... Read More

Forma e dhëmbëve tregon shumë për personalitetin tuaj

15/07/2020

Kush do të mendonte se dhëmbët dhe forma e tyre mund të jepnin indikacione shumë specifike mbi personalitetin tonë! Është vërtetuar nga morfopsikologjia, domethënë shkenca ... Read More

Forma e syve zbulon karakterin tuaj!

14/07/2020

Psikologët dësh.mojnë se shumë cilësi apo të meta të njeriut, mund të zbulohen nga forma e syve dhe nga mënyra sesi ne vështrojmë. Sy të ... Read More

Çfarë zbulon forma e këmbës për personalitetin tuaj

02/07/2020

Ekzistojnë shumë forma të ndryshme të këmbëve. Format më të zakonshmet janë prejardhja e Egjiptit në formën e këmbës, prejardhja e formës Romanfoot dhe prejardhja ... Read More

Forma e gjuhës suaj, zbulon shumë për personalitetin që keni

14/06/2020

Besojeni apo jo, forma e gjuhës mund të thotë shumë për personalitetin tuaj! Gjuha Nr.1 Ju pëlqen të rrethoheni nga njerëz që ju kuptojnë dhe ... Read More

Forma e kërthizës zbulon shumë për karakterin tuaj: Janë 6 lloje, ata me këtë formë jetojnë më gjatë

06/01/2020

Forma e kërthizës  zbulon shumë për karakterin e një personi.Nëse besoni në mitologjinë kineze, forma e kërthizës madje mund të përcaktojë se sa fëmijë do ... Read More

Çfarë tregon pamja dhe ngjyra e gjuhës për shëndetin tuaj

14/11/2019

Forma e gjuhës:Një gjuhë e hollë mund të jetë tregues, që keni probleme me dehidratimin dhe metabolizmin. Një gjuhë e fryrë mund të tregojë se ... Read More

Së shpejti do të mund të shërohet forma më vdekjeprurëse e kancerit të gjirit

11/11/2019

Për gratë, të cilat vuajnë nga forma trefishe e kancerit të gjirit, e cila është forma më e rëndë e këtij lloji të kancerit, tanimë ... Read More

Arsyet shkencore pse gratë shtojnë peshë pas martesës

03/10/2019

Megjithëse shumica e nuseve përpiqen të arrijnë forma të shkëlqyera trupore për ditën e dasmës, janë të shumta edhe ato që e prishin këtë mund ... Read More