Tag: dekadave

Paralajmërojnë shkencëtarët: Njerëzimi po vrapon drejt një të ardhme të tmerrshme

01/02/2021

Shkencëtarët paralajmërojnë: Njerëzimi po vrapon drejt një të ardhme të tmerrshme që e ka nënvlerësuar Pas dekadave të pasivitetit dhe përpjekjeve joefektive për të ngadalësuar ... Read More

Reformat e nevojshme për në BE

24/10/2018

24 Tetor 2018 / 15:32 Reformat e nisura gjatë dy dekadave të fundit nuk kanë qenë reale dhe efikase, vlerësojnë eskpertët në prag të prezantimit ... Read More

Osmani: Më 17 korrik Han në Shkup, fillon procesi i ‘skriningut’

30/06/2018

30 June 2018 / 9:43 Pas disa dekadave pritje, tashmë kemi datë për fillim të bisedimeve me Bashkimin Evropian. Më 17 korrik eurokomisari për Zgjerim, ... Read More