Tag: dëgjuar

Ky vend dy muajt e ardhshëm do t’i kalojë në errësirë

23/11/2020

Vendi që dy muajt e ardhshëm do t’i kalojë në errësirë. A kishit dëgjuar më parë për natën polare? “Nata polare është një fenomen normal ... Read More

Në dy muajt e ardhshëm, ky vend do të jetë në errësirë

23/11/2020

Ky vend do të jetë në errësirë për dy muajt e ardhshëm. A kishit dëgjuar më parë për natën polare? “Nata polare është një fenomen ... Read More

E vërteta e pakëndshme për pijet e gazuar

13/11/2020

Besojmë se si deri tani keni dëgjuar që pijet e gazuara nuk janë shumë të mira për shëndetin. Fatkeqësisht, gjërat janë shumë më keq se ... Read More

Baba Anujka: Vrasësja më famëkeqe në historinë e Jugosllavisë

25/10/2020

13:34 | 24 Tetor 2020 Ana Draxin është një emër jo shumë i dëgjuar. Baba Anujka është pseudonimi i gruas që jetoi në fund të ... Read More

A është më mirë ta fikim bojlerin apo ta mbajmë vazhdimisht të ndezur?

26/08/2020

Kemi dëgjuar miliona herë që më mirë është të jetë i ndezur bojleri vazhdimisht sesa ta fikni, sepse kështu, gjoja, kursehet energjia elektrike. Ja cila ... Read More

Djathi i gomaricës më i shtrenjti në botë, kushton 800 euro kg

16/06/2020

Qumështi i gomaricës është një nga më të dobishmit në botë, por deri më tani nuk kishim dëgjuar për djathin. Ai është bërë me ligj ... Read More

E dini përse i duhet biberoni bebes?

15/06/2020

Me siguri keni dëgjuar së paku njëherë gjëra negative për biberonin, se si ia deformon dhëmbët bebes, ia vështirëson thithjen e gjirit të nënës dhe ... Read More

10 legjendat më të frikshme urbane nëpër botë

11/06/2020

Shumë prej nesh kanë dëgjuar histori të frikshme, të cilat nuk dihet kur kanë lindur dhe pse vazhdojnë të mbetën në jetën e secilit. Mitet ... Read More

Shtatë funksionet kryesore të trurit

03/06/2020

Koha e të fokusuarit Kjo kohë aktivizohet kur jemi duke dëgjuar ndokënd, kur duam të kuptojmë diçka, kur dëshirojmë të mësojmë, apo të informohemi për ... Read More

Kolesteroli shumë i ulët në gjak, ja rastet kur është shqetësuese

13/02/2020

Për problemet me kolesterolin me siguri keni degjuar dhe lexuar me qindra artikuj, e kryesisht ato për kolesterolin e lartë. Kolesteroli i lartë është një ... Read More

Keti Bazhdari martohet për Shën Valentin/ Festa e çmendur e beqarisë me tortën erotike

13/02/2020

Keti Bazhdari u shndërrua në një emër të dëgjuar në vendin tonë, kur kandidoi në Shkodër nën siglën e PS. Ndonëse kanë kaluar disa vite ... Read More

Vargjet e këngës ‘Baresha’ nga Nexhmije Pagarusha, bëhen pikturë unike

09/02/2020

Kënga “Baresha” e ikonës së muzikës shqipe, Nexhmije Pagarushës, është dëgjuar, kënduar, e ripërpunuar nga shumë artist. Por piktori shqiptar, Samedin Asllani, ka zgjedhur një ... Read More