Category: Lifestyle

Këto tipa femrash kurrë nuk i thonë “jo” se*sit

25/11/2020

Sa herë ju ka ndodhur që të refuzoheni? Aplikoni këtë taktikë dhe nuk do të keni më dështime. Ja cilat femra nuk refuzojnë ftesën për ... Read More

Këto tipa femrash kurrë nuk thonë “jo” për sek*

25/11/2020

Sa herë ju ka ndodhur që të refuzoheni? Aplikoni këtë taktikë dhe nuk do të keni më dështime. Ja cilat femra nuk refuzojnë ftesën për ... Read More

Paralajmërohet vala e tretë e koronavirusit

25/11/2020

OBSH’ja paralajmëron për valën e tretë të koronavirusit. Ende pa kaluar vala e dytë e pandemisë së koronavirusit, ekspertët po paralajmërojnë për një valë të ... Read More

Një motër llafazane ju mban larg depresionit!

24/11/2020

Se ekzistenca e një motre të bën më të lumtur dihet prej kohësh, por e reja qëndron diku tjetër. Me fat akoma më shumë janë ... Read More

Mos i konsumoni këto ushqime gjatë dimrit

24/11/2020

Produktet e freskëta dhe me lëng mund të duken si një mundësi e shkëlqyeshme për t’i konsumuar gjatë ditëve të dimrit, megjithatë, duhet të kemi ... Read More

Këto shenja tregojnë se vjehrra nuk iu ka në qejf

24/11/2020

Marrëdhëniet mes vjehrrës dhe rejës shpesh mund të rezultojnë si një lidhje mes nënës dhe të bijës, nëse jeni me fat. Por ka edhe nga ... Read More

Ribashkimi emocional: Koronavirusi “ua mohoi të qenit afër” për tetë muaj

24/11/2020

Koronavirusi “ua mohoi të qenit afër” për tetë muaj, çifti i martuar për 63 vjet shtrëngojnë duart e njëri-tjetrit përsëri. Një çift i martuar për ... Read More

Zbulohet ‘super rrufeja’ njëmijë herë më të ndritshme se goditjet tipike të rrufesë

24/11/2020

Herë pas here, Toka na kujton se është e aftë të lëshojë një energji të furishme. Rasti në fjalë: shkencëtarët sapo kanë zbuluar një ekstrem ... Read More

Pirja e duhanit bën që tri herë më shumë qeliza të infektohen me koronavirus

23/11/2020

Pirja e duhanit rrit rrezikun e infeksionit të rëndë me coronavirus duke lagur reagimin imunitar të trupit, sugjeron një studim i ri. Studimet laboratorike në ... Read More

Ja çfarë ndodh me njerëzit që mas-turbohen shpesh…

23/11/2020

Ma.sturbimi është një prej gjërave më normale në botë dhe është e kotë që të shtiremi se nuk e bëjmë. Por ekziston një “manual udhëzimesh” ... Read More

Ky vend dy muajt e ardhshëm do t’i kalojë në errësirë

23/11/2020

Vendi që dy muajt e ardhshëm do t’i kalojë në errësirë. A kishit dëgjuar më parë për natën polare? “Nata polare është një fenomen normal ... Read More

Në dy muajt e ardhshëm, ky vend do të jetë në errësirë

23/11/2020

Ky vend do të jetë në errësirë për dy muajt e ardhshëm. A kishit dëgjuar më parë për natën polare? “Nata polare është një fenomen ... Read More