Covid-19 në Kosovë/ Regjistrohen 284 të infektuar dhe 1 viktimë gjatë 24 orëve të fundit

Covid-19 në Kosovë/ Regjistrohen 284 të infektuar dhe 1 viktimë gjatë 24 orëve të fundit

Kosova edhe sot ka regjistruar një bilanc të rënduar sa i përket infektimeve nga COVID-19. Autoritetet e shëndetësisë konfirmuan 284 raste të reja, ndërsa 1 person ka humbur betejën me virusin.Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 117 raste, komuna Gjakovë 28 raste, komuna Ferizaj 19 raste, komuna Fushë Kosovë 19 raste, komuna Podujevë 18 raste, komuna Pejë 12 raste, komuna Vushtrri 11 raste, komuna Drenas 8 raste, komuna Mitrovicë 7 raste, komuna Shtime 6 raste, komuna Obiliq 5 raste, komuna Prizren 5 raste, komuna Junik 4 raste, komuna Skenderaj 4 raste, komuna Kamenicë 3 raste, komuna Rahovec 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Deçan 2 raste, komuna Gjilan 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Lipjan 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë, Han i Elezit, Istog dhe Malishevë.

Gjatë 24 orëve të fundit, janë shëruar 72 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 15.367 raste, kurse numri i rasteve aktive është 2.869.