Bilanci nga Kosova/ 2 viktima  dhe 166 raste të reja në 24 orët e fundit

Bilanci nga Kosova/ 2 viktima  dhe 166 raste të reja në 24 orët e fundit

Kosova ka regjistruar sërish 2 viktima nga COVID-19 ashtu si një ditë më parë.Po ashtu në shtetin fqinj pati 166 raste të reja.

Kosova si shumica e shteteve ballkanike dhe europiane duket se po përjeton një valë të dytë nga COVID-19.