Aeroplani me pasagjerë shpërthen në flakë pak momente pasi zbret në pistë

Aeroplani me pasagjerë shpërthen në flakë pak momente pasi zbret në pistë

Pak momente pasi mbërriti në aeroportin Sharm el-Sheikh në Egjipt, një Boeing 737-800 i menaxhuar nga një kompani me kosto të ulët ukrainase, ka shpërthyer në flakë.

Fluturimi nga Zaporizhzhia (Ukrainë) zbarkoi në pistë pa incidente, ndërsa po përpiqej të shkon në vendin e parkimit. Kur u ndal, papritmas shpërtheu një zjarr në mjetin kryesor të uljes së avionit.

Burimet lokale njoftojnë se shkak i incidentit ishte humbja e lëngut hidraulik në frenat e nxehta të avionit dhe se pasagjerët u evakuuan në mënyrë të sigurt.

Left main gear of SkyUp Boeing 737-800 caught fire at Sharm El-Sheikh Airport

Uploaded by AIRLIVE net on 2019-11-10.