ZYRTARE: Manchester City tërhiqet nga Superliga Evropiane

ZYRTARE: Manchester City tërhiqet nga Superliga Evropiane

Tashmë është zyrtare.

Manchester City është tërhequr zyrtarisht nga Superliga Evropiane, raporton Gazeta Express.

“Manchester City mund të konfirmojë se ka nisur procedurat formalisht për t’u tërhequr nga Superliga Evropiane”, shkruhet në njoftimin e klubit.

Kjo do të thotë se City s’do të jetë pjesë e projektit që ka ngjallur reagime të shumta dhe ende pa marrë jetë, është rrugës për t’u shpërberë

TAGS