Zyrtare, Kategoria e Dytë rinis më 7 qershor

Zyrtare, Kategoria e Dytë rinis më 7 qershor

Pas ndërprerjes së kampionatit për shkak të pandemisë së Covid-19, tashmë ka dhe një datë për rifillimin e Kategorisë së Dytë.

Në mbledhjen e shefit te garave Lusjen Nurishmi me drejtuesit e Kategorisë së Dytë, në Grupet A dhe B, është vendosur, që kjo kategori të rifillojë më 7 qershor, datë kjo e njëjtë me rifillimin e Kategorisë së Parë.

Drejtuesve të klubeve iu është dorëzuar dhe kalendari përkatës, për zhvillimin e javëve përkatëse. Në fillim u vendos që Kategoria e Dytë të përfundonte në 29 korrik, më pas kjo datë u ndryshua dhe u la që kampionati të përfundonte në 15 korrik, për t’iu dhanë kohë skuadrave për t’u përgatitur për “Play off”-in.

TAGS