“Zgjohet” Disiplina, dënon dy futbollistë të Tiranës, katër ndeshje pezullim për titullarët e ekipit kryeqytetas

“Zgjohet” Disiplina, dënon dy futbollistë të Tiranës, katër ndeshje pezullim për titullarët e ekipit kryeqytetas

Federata Shqiptare e Futbollit ka bëre publike vendimet e fundit të Komisionit të Disiplinës një ditë përpara startit të sezonit të ri, të dielën me Kupën e Shqipërisë,Tirana ka marre një lajm të hidhur, teksa duhet të bëj llogaritë pa dy titullarë shumë të rëndësishëm, Agostin Torasa dhe Idriz Batha. Të dy lojtarët janë pezulluar me katër ndeshje pezullim për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes

Vendimi i Komisionit të Disiplinës së FSHF datë 29.10.2020

  1. Lojtari i KF Bylis, Qudus Abiodun Laëal, për goditje me shkelm ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 47/1/e të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.
  2. Lojtari i KF Tirana, Agustin Gonzalo Torassa, për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/a të KDS dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.
  3. Lojtari i KF Tirana, Idriz Batha, për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/a të KDS dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

TAGS