Zgjidh një kristal dhe zbulo diçka për jetën tënde

Zgjidh një kristal dhe zbulo diçka për jetën tënde

Gurët kanë fuqi të veçanta dhe marrin kuptime të ndryshme në varësi të personit që i zgjedh.

Ne do t’ju tregojmë disa gurë, zgjidhni atë që tërheq më shumë syrin tuaj dhe lexoni kuptimin e gurit që keni zgjedhur.

Ju lutemi, mos zgjidhni bazuar në ngjyrën tuaj të preferuar, por lini nënndërgjegjeshën tuaj t’ju udhëzojë.

Vetëm kështu do të bëni zgjedhjen më të mirë…

1. Guri dalmatik

Nëse e keni zgjedhur këtë gur, kjo do të thotë se keni nevojë për diçka argëtuese në jetën tuaj.

Ju mund të jeni pak jo në humor, për shkak të stresit dhe shqetësimeve të jetës së përditshme.

Ju mund të ndiheni të zhgënjyer, por ky gur ju kujton që jeta është e shkurtër dhe duhet ta shijoni atë.

Çdo situatë mund të zgjidhet dhe të ballafaqohet me një qëndrim pozitiv.

Nënndërgjegjja juaj po përpiqet t’ju tregojë se është koha të përqendroheni në gjërat e mira në jetë. Kaloni më shumë kohë me familjen dhe miqtë.

Mos harroni të qeshni.

2. Guri obsidian mahogany

Ky kristal simbolizon mbylljen.

Ju jeni ndoshta në një pikë të jetës ku jeni gati të hiqni dorë nga gjërat negative që kanë ndikuar në të kaluarën tuaj dhe të përqendroheni në zakonet e reja.

Nënndërgjegjja juaj po përpiqet t’ju tregojë se thënia “bari i komshiut është gjithmonë më i gjelbër” nuk është gjithmonë e vërtetë.

Mos lejoni që ndjenjat e hidhërimit dhe xhelozisë t’ju mposhtin.

Ju jeni në një pikë përpjekjeje, përqendrohuni në ato që keni, do t’ju çojnë drejt lumturisë.

3. Guri opalit

Pavetëdija juaj po kërkon një qetësi të brendshme.

Ju mund të mos jeni të sigurt se ku po ju çon jeta, dhe si kjo kristal, jeta juaj mund të duket mjaft e pasigurt.

Nënndërgjegjja juaj po kërkon lirinë.

Përqendrohuni në qëllimet tuaja dhe gjeni rrugën tuaj.

Ndoshta nuk e keni vënë re akoma, por jeta juaj po merr një kthesë të mirë.

4. Guri rozë

Nënndërgjegjja juaj po përpiqet t’ju thotë të vëzhgoni shenjat, vizionet dhe gjërat që ndodhin rreth jush.

Ky gur përfaqëson praninë e udhëzuesve shpirtërorë dhe tregon se nuk jeni kurrë vetëm.

Mos harroni, intuita është një forcë shumë e fortë, diçka që absolutisht duhet t’i besoni.

5. Guri i diellit

Ky është një gur që ju jep optimizëm dhe qetësi.

Ju ndiheni energjikë dhe të gatshëm për të marrë çdo rrugë në jetë, sepse guri i diellit është një simbol i fatit dhe ndryshimit.

Nëse ka ndonjë sfidë me të cilën përballeni, ky gur mund t’ju japë forcën për t’u përballur dhe për të kapërcyer pengesat.

6. Guri i malakitit jeshil

Ky është një gur i rëndësishëm, sepse paraqet ndryshimin.

Nënndërgjegjja juaj ka zgjedhur këtë gur sepse kjo do të thotë që ju jeni, ose do të kaloni nëpër një transformim të rëndësishëm të jetës tuaj.

Ky transformim mund të jetë fizik, por edhe emocional.

Malakiti simbolizon zhvillimin dhe bollëkun.

Duke zgjedhur këtë kristal, ju jeni të gatshëm të pranoni ndryshimin.

TAGS