Zgjedhjet në SHBA, ylli i Hollywood mbështet Joe Biden

Zgjedhjet në SHBA, ylli i Hollywood mbështet Joe Biden

Zgjedhjet në SHBA, ylli i Hollywood mbështet Joe Biden

Daily Star shkruan se besohet që reperi në nëntor ka shpenzuar rreth tre milion dollarë që emri i tij të vendoset në fletëvotime.

Përkundër thirrjeve të saj të mos e votojnë Kanye, ky i fundi gjatë kësaj jave kishte zbuluar kampanjën presidenciale, ku shpjegonte se çfarë do të bëjë nëse do zgjidhej president.

ennifer po ashtu ka bërë të ditur se mbështet kandidatin Joe Biden dhe shpjegoi edhe arsyen e një veprimi të tillë.

“Votova për Joe Biden. E dorëzova fletëvotimin, e mbusha herët. Unë votova pasi në këtë moment shteti është më i ndarë se kurrë më parë”, ka shkruar aktorja.