Zbulohet truku i çuditshëm që përdor Beyonce për vetullat e saj

Zbulohet truku i çuditshëm që përdor Beyonce për vetullat e saj

E vërteta është se shumë zonja të famshme kanë sekretet e tyre të vogla, por edhe të çuditshme të bukurisë, për të cilat kemi dëgjuar ose lexuar herë pas here.Ndër të famshmet që kanë zakone të çuditshme bukurie është Beyonce. Ka të bëjë me vetullat e formuara mirë dhe gjithnjë në vend. Ndërsa lexojmë, Beyoncé përdor shkopinj ngjitës në mënyrë që vetullat e saj të jenë gjithmonë në vend.

Po, e lexove mirë. Vendos ngjitës! Në fakt, siç ka shpjeguar ajo, ngjitësi nuk bllokon poret dhe del lehtë me një larje të thjeshtë.

TAGS