Zbulohet data, ja kur do të vijë Maluma në Tiranë

Zbulohet data, ja kur do të vijë Maluma në Tiranë

Të gjithë fanset u trishtuan kur u mësua se koncerti i Malumës u anullua. Madje edhe vetë këngëtari me famë botërore, u shpreh se do po ndjente keqardhje për anulimin e koncerteve të tij. Nëpërmjet rrjeteve sociale, ai më në fund ka dhënë datën e re se kur do të mbahet ky koncert në Tiranë. Data e re e koncertit është 6 shtator 2020 dhe do të mbahet në sheshin “Nënë Tereza”. E natyrisht që të shumtë do jenë ato vajza, që do të rrijnë në rradhë për të parë nga afër këngëtarin e tyre të preferuar.

TAGS