YouTube shuan llogaritë jo fitimprurëse?

YouTube shuan llogaritë jo fitimprurëse?

Javën e kaluar, YouTube filloi të dërgojë një dokument detyrues në adresat e postës elektronike të autorit.

Sidoqoftë, kjo tezë është një çështje potencialisht e diskutueshme … Seksioni “Pezullimi dhe ndërprerja e llogarisë” të versionit të plotë të dokumentit thotë:

“YouTube mund të ndërpresë hyrjen tënde, ose llogarinë tënde Google, për të hyrë në të gjithë ose një pjesë të shërbimit nëse YouTube beson, në diskrecionin e vet, që ofrimi i shërbimit për ju nuk është më i vlefshëm për tregti.”

Interpretimi i njerëzve për këto fraza të përgjithshme të qëllimshme, mund të supozohet – nëse personi kompetent vlerëson se nuk ka ndonjë vlerë të veçantë financiare nga reklamimi me një autor të veçantë, ai do të mbetet pa llogari, transmeton KosovaPressi.

Cili është justifikimi për këtë veprim, do të dëgjohet nëse kompania i përgjigjet kësaj çështjeje. Ndoshta në mes është një tjetër copëzim kanalesh, ku ato më të vegjël do të korrin, raporton Bota e Kompjuterit.

Ndryshe, Youtube shtrëngoi kriteret e saj të fitimit të parave në fillim të vitit të kaluar, për të cilat llogaria duhej të kishte një mijë abonentë, katër mijë orë të shikuara gjatë një viti.

TAGS