YouTube Music zëvendëson Play Music, si aplikacioni muzikor i Android 10

YouTube Music zëvendëson Play Music, si aplikacioni muzikor i Android 10

Nëse instaloni Android 10 në pajisjen tuaj dhe po pyesni se ku ka shkuar aplikacioni Play Music, rezulton se Google ka njoftuar se me Android 10, ata kanë vendosur të zëvendësojnë aplikacionin Play Music – si aplikacionin e parainstaluar të muzikës, me YouTube Music, kështu që mos u habitni nëse e gjeni në vend të Play Music.

Sipas një postimi në Blogun në YouTube, “YouTube Music është udhëzuesi juaj personal përmes botës së plotë të muzikës – qoftë një këngë e re e hit, një perlë e vështirë për ta gjetur, ose një video muzikore e veçantë”.

Fansat e muzikës në telefonët Android tani mund ta zhbllokojnë lehtësisht magjinë e YouTube Music, e cila do të instalohet në të gjitha pajisjet e reja që fillojnë me Android 10 (dhe Android 9), përfshirë serinë Pixel.”

Megjithatë, nuk do të thotë që Google ka përfunduar me Play Music.

Në fakt, përdoruesit që duan të instalojnë përsëri Play Music në pajisjet e tyre në favor të YouTube Music, do të jenë në gjendje ta bëjnë këtë, transmeton Telegrafi.

E vetmja gjë që duhet të bësh është të shkosh te Play Store dhe të kërkosh aplikacionin dhe mund ta ri-shkarkosh.

Nuk dihet me siguri pse Google e ka zëvendësuar Play Music me YouTube Music, mbase mund të jetë në një përpjekje për të ndihmuar në rritjen e abonuesve të shërbimit.

Ndërsa aplikacioni mund të ketë mungesë të disa veçorive të Play Music, shpresojmë që Google të arrijë ta azhurnojë atë në të ardhmen për ta sjellë së bashku me Play Music.

TAGS