Vjen zyrtarizimi, Barcelona rinovon me talentin e madh, do ta këtë klauzolën 500 milionë euro

Vjen zyrtarizimi, Barcelona rinovon me talentin e madh, do ta këtë klauzolën 500 milionë euro

FC Barcelona rinovon me talentin 17-vjeçar, do të ketë klauzolë 500 milionë euro.

Alejandro Balde mund të luajë më shpesh në ekipin e parë të Barcelonës sezonin 2021/22.

Barça ka konfirmuar se ka rinovuar kontratën me 17-vjeçarin deri më 2024, i cili është produkt i La Masia.

Klauzola e 17 vjeçarit do të jetë 500 milionë euro.

Balde luan në pozitën e mbrojtësit të majtë dhe te Barcelona janë të bindur se do të jetë zëvendësuesi ideal i Jordi Albas dhe do të shkruajë historinë me klubin e fëmijërisë.

TAGS