Vitet “mbeten” në vend për Manjola Nallbanin, këngëtarja shfaqet në top formë me bikini

Vitet “mbeten” në vend për Manjola Nallbanin, këngëtarja shfaqet në top formë me bikini

Pas Eli Farës dhe Irma Libohovës, që sfidonin vajzat e reja me linjat perfekte, edhe pse në moshë, edhe Monjola Nallbani duket se nuk mbetet pas me bukuritë e saj dhe format për t’u admiruar.Fiziku i saj është një detaj që tërheq vazhdimisht vëmendje tek këngëtarja, por së fundi ajo i ka mahnitur të gjithë me imazhin e publikuar në Instagram.Ajo është shfaqur me një fustan ngjyrë të gjelbër të ngjitur pas trupit dhe duket vërtetë e bukur. Këngëtarja është 51 vjeç dhe trupi i saj është vërtet për t’u pasur zili.

TAGS