VIDEO+FOTO| Gaza: Prej minares së shkatërruar nga izraelitët thërret ezanin

VIDEO+FOTO| Gaza: Prej minares së shkatërruar nga izraelitët thërret ezanin

“Le t’i shembin të gjitha minaret sipër nesh .. Ne jemi minaret, prandaj dëgjoni Ezanin!!” Kështu u shpreh sot muezini i xhamisë “Qalibo”, në veri të Gazës, duke thirrur ezanin nga rrënojat e xhamisë pasi makineria izraelite e luftës e bombardoi atë dje në mbrëmje dhe e shkatërroi plotësisht./Almakos