U mërzit me partneren nga izolimi në shtëpi, Klajdi Haruni: Do të çoj 6 muaj tek jot’ëmë

U mërzit me partneren nga izolimi në shtëpi, Klajdi Haruni: Do të çoj 6 muaj tek jot’ëmë

Po ashtu si pjesa tjetër e qytetarëve dhe këngëtari Klajdi Haruni ndodhet i zoluar në banesë prej më shumë se 2 muaj, si rrjedhojë e përhapjes së COVID-19.

Përmes një statusi në rrjetet sociale, këngëtari ka treguar se tashmë është mërziturën me të dashurën në shtëpi, dhe pasi të mbarojë karantinë do e dërgojë tek e ëma e saj për 6 muaj.

“Zemër çfarë  do bëjmë kur të mbarojë karantina. Do të të çoj  6 muaj tek jot’ëmë  se e ka marrë malli.”– ka shkruar Klajdi. Sigurisht kjo ka qënë një shaka e këngëtarit.

TAGS