U divorcua pas 22 vitesh martesë, sipo e përjeton divorcin Grida Duma

Ish-deputetja e PD-së, Grida Duma, është divorcuar nga bashkëshorti Ilir Shqina pas 22 vitesh martesë. Sipas dokumentit që bëri xhiron e rrjetit, ishte Grida ajo që ka nisur proçedurat e ndarjes në gjykatë.

Padia civile e Gridës është regjistruar në sekretarinë e gjykatës së Tiranës dhe në datën 15 shkurt 2019, gjykata e Tiranës me vendimin nr.1057 ka vendosur të divorcojë ciftin.

Pas lajmit të ndarjes, ish-deputetja është fotografuar në publik, e shoqëruar nga kolegë dhe militantë të PD-së. E veshur me të verdha, ajo shfaqet e qeshur në shoqërinë e njerëzve të tjerë, duke lënë të kuptohet se pas divorcit, gjithçka për të po shkon mirë.

TAGS