Twitter bie nga sistemi

Twitter bie nga sistemi

Twitter ka pësuar ndërprerje për mijëra përdorues të martën në mëngjes në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara.

Mijëra përdorues raportuan probleme me aksesin në uebfaqe dhe freskimin e burimeve të tyre, sipas zbuluesit të ndërprerjeve të uebfaqe Down Detector, transmeton lajmi.net.

Business Insider kishin tentuar të kontaktojnë me zyrtarë të Twitter, të cilët nuk kanë qenë të disponueshëm.

Vendi ku njerëzit shpesh kanë postuar për ndërprerje në platformat sociale, si Instagram dhe Facebook, është vetë Twitter.

TAGS