Tuna në pritje të ëmbël? Këngëtarja fotografohet me barkun e rrumbullakosur

Tuna në pritje të ëmbël? Këngëtarja fotografohet me barkun e rrumbullakosur

Dyshja e njohur Tuna dhe Patris do të bëhen së shpejti prindër për herë të dytë. Të paktën kështu mendojnë fansat, të cilët në një koncert të këngëtarës kanë vënë re barkun e rrumbullakosur.Në videon që ka bërë xhiron e rrjetit, barku i këngëtares shfaqet më Ii fryrë se zakonisht. Kjo ka mjaftuar për të shtyrë njerëzit të mendojnë se djali i tyre Tian do të bëhet së shpejti me një motër apo vëlla.

Mirëpo, Tuna nuk ka reaguar ende për lajmin e nuk na mbetet veçse të presim për më tepër detaje nga ajo.

TAGS