“Ti nuk je në rregull”, kjo banore nuk po mund ta durojë me sjelljen e Ariolës!

“Ti nuk je në rregull”, kjo banore nuk po mund ta durojë me sjelljen e Ariolës!

Dyshja e Big Brother sërish kanë pasur një debat të ashpër.

Kjo ka ndodhur në dhomën e ndejës brenda shtëpisë.

Derisa Einxhel po bisedonte me Monikën ka ndërhyrë Arjola dhe kështu ka nisur debati mes tyre.

Ndërkohë, Einxhel i kthehet edhe me ofendime, Arjolës duke i thënë se nuk është në rregull.

Shiko videon e plotë…