Thotë se nuk ka bërë ndërhyrje, por këto foto të viteve më parë ‘nxjerrin’ zbuluar Bora Zemanin

Thotë se nuk ka bërë ndërhyrje, por këto foto të viteve më parë ‘nxjerrin’ zbuluar Bora Zemanin

Bora Zemani po jeton momente të arta në karrierën e saj. Moderatorja që vetëm pak ditë më parë festoi 30-vjetorin me një festë gjigande, është ndër më të ndjekurat dhe më të pëlqyerat edhe në rrjetet sociale.


Në ato pak dalje që Bora ka pasur për mediat, ajo ka insistuar se deri më sot nuk ka realizuar asnjë ndërhyrje në imazhin e saj. Megjithatë të shpejta kanë qenë faktet që e kanë hedhur poshtë këtë deklaratë të saj.

Nëse i hedhim një sy fotove të pak viteve më parë shohim një tjetër Borë nga ajo që shfaqet sot në ekran. Ndryshimet në imazhin e saj janë të dukshme dhe rrjedhimisht këtë ndryshime janë fal ndërhyrjeve të bëra.