Telefonat më të shitur të 2019-s

Telefonat më të shitur të 2019-s

Telefoni i mençur iPhone XR, prodhim i Apple, është për të katërtin tremujor radhazi, smartfoni më i shitur në botë.

Në tremujorin e tretë, iPhone XR përbënte 3% të shitjeve globale të smartfonëve.

Ky rezultat sipas analistëve ishte gjithashtu ulja e çmimeve të praktikuara nga Apple në Kinë dhe në disa tregje të tjera.

Në vendin e dytë është Galaxy A10 i Samsung, A50 renditet në vendin e tretë dhe A20 në vendin e shtatë.

Edhe kompania kineze mund të llogarisë në tre nga dhjetë telefonat më të shitur.

Në fakt, në vendin e gjashtë është Oppo A5s, dhe në vendin e tetë Oppo A5s.

E gjashta në renditjen e shitjeve është iPhone 11 i hedhur në treg në shtator.

Në vendin e nëntë është Xiaomi me Redmi 7A, dhe në vendin e dhjetë është Huawei me P3.

TAGS