Teknologjia e fundit: Pajisja që iu mundëson komunikimin në 40 gjuhë të huaja

Teknologjia e fundit: Pajisja që iu mundëson komunikimin në 40 gjuhë të huaja

Teknologjia e avancuar ‘Translaty’, po ndryshon mënyrën se si njerëzit nga vende të ndryshme komunikojnë me njëri-tjetrin

Kjo pajisje ju lejon të komunikoni me pothuajse çdo njeri në të gjithë planetin, në gjuhën e tyre, madje pa ditur asnjë fjalë të vetme!

Keni imagjinuar ndonjëherë të komunikoni në cilëndo gjuhë që ju dëshironi? Keni pasur vështirësi komunikimi kur ju udhëtoni në shtete të huaja?

‘Translaty’ do iu ndryshon jetën! E krijuar nga Japonezët, për një qëllim: Të kursesh kohë dhe para në kurset e gjuhëve të huaja dhe në mënyrë të menjëhershme bëheni “të rrjedhshëm” në komunikimin e më tepër se 40 gjuhë të huaja!

Është e disponueshme për të gjithë dhe iu kthen në një poliglot të gjuhëve të huaja.

TAGS