Tea dhe Bearti nuk fshihen më, publikohet një tjetër foto e çiftit

Tea dhe Bearti nuk fshihen më, publikohet një tjetër foto e çiftit

Që prej ditës së premte rrjeti po zien nga fotot e Teas dhe Beartit. Ndonëse ende asnjëri nga të dy nuk ka sqaruar të vërtetën, duket se tanimë s’ka shumë nevoje për fjalë.Në rrjetet sociale qarkulloi një tjetër foto e çiftit që duhet se po jeton një histori të bukur dashurie, ndryshe nga sa jemi mësuar ta shikojmë, me Andin, Tea duket se ka gjetur dashurinë në krahët e djaloshit nga Kosova.

TAGS