“Të ndihmojmë familjen e tij”/ Noizy reagon për protestën, por ka edhe një kunjë për Stresin

“Të ndihmojmë familjen e tij”/ Noizy reagon për protestën, por ka edhe një kunjë për Stresin

Artisti i njohur me emrin Noizy ka dalë kundër Stresit, lidhur me protestën e fundit.Arkimed Lushaj i njohur si Stresi është shprehur se kauza e tij në protestën për Klodianin kaq ishte.Ai shkruan se edhe qorri e sheh, që kjo është një protestë politike.Ai ka një propozim tjetër. “Të mblidhemi e të ndihmojmë familjen e Klodianit, dhe jo të merremi me protesta për të mbrojt by***** tona”, shkruan ai.

Kujtojmë se Stresi u shpreh se vrasja e Klodian Rashës nuk i përket vetëm familjes së tij por është kauza e të gjithë shqiptarëve. Sipas Stresit nuk ka asnjë arsye politike në përfshirjen e tij në këtë protestë.

TAGS