Tatuazh në pjesë intime të trupit, mbesa e biznesmenit shqiptar ngre ‘temperaturat’

Tatuazh në pjesë intime të trupit, mbesa e biznesmenit shqiptar ngre ‘temperaturat’

Biznesmeni shqiptar, Elton Ilirjani, i cili bëri bujë duke pranuar hapur bindjet e tij homoseksuale, pak kohë më parë na prezantoi me mbesën, duke e konsideruar ‘pjeshkë’ atë. E duket se ka pasur të drejtë, sepse embesa e tij e cila po tërheq vëmendjen, teksa Rene ka ngritur temperaturat me postimin e fundit që ka postuar në Instagram.Ajo shfaqet e veshur me bikini të zeza dhe një robdishampër dhe në dorë mban një gotë verë.

Ndërkohë, që nuk mund të shpëtojë pa u vënë re dhe tatuazhi në pjesën intime të trupit.

Kësisoj, biznesmeni shqiptar Elton Ilirjani, ka edhe se me çfarë të krenohet, përveç karrierës së sukseshme në biznes, si CEO i disa kompanive “headhunters” në mbarë botën.

TAGS