Tag: zakonet

Këto ushqime nuk duhet t’i hani pas moshës 35 vjeç për të shmangur kancerin

03/04/2021

Shëndeti juaj varet nga zakonet e të ngrënit. Ushqimet e pasura me vlera ushqyese mbrojnë trupin nga zhvillimi i sëmundjeve të ndryshme, përfshirë kancerin. Më ... Read More

11 zakone që ndikojnë keq në veshka

17/12/2019

Këto janë disa nga zakonet që duhet të shmangni: Ju jeni një duhanpirës Përveç shumë efekteve të tjera negative, pirja e duhanit gjithashtu shkakton një ... Read More

Pse njerëzit që e shtyjnë gjumin kanë tendencë të fitojnë peshë

11/08/2019

Nëse keni fituar  peshë gjatë 2 javëve të fundit, kontrolloni zakonet tuaja të gjumit.Një gjumë i keq i natës mund të ndikojë në punën tuaj ... Read More

Këto janë rekomandimet e ekspertëve zviceranë për mishin

10/08/2019

Zakonet globale të prodhimit dhe konsumit të ushqimit duhet të ndryshojnë për të përmirësuar ngrohjen globale, sipas një raporti të Kombeve të Bashkuara që vlerëson ... Read More

Këto janë 6 zakonet e njerëzve që kanë aftësi për ti kuptuar ndjenjat e tjetrit

03/08/2019

Për të zhvilluar këtë kuptim thelbësor, mund të jetë e dobishme të ekzaminoni zakonet që bashkojnë njerëzit empatikë.Dhe pasi ta keni bërë këtë, mund të ... Read More

Kremi kundër diellit: Gabimet që duhen shmangur

26/07/2019

Ja cilat janë mitet e rreme dhe zakonet e këqija të verës që na ekspozojnë ndaj rrezikut të djegieve nga dielli kur ekspozojmë veten në ... Read More

Këto janë zakonet që nuk duken por që janë shumë të shëndetshme!

07/06/2019

Disa nga zakonet që duken shumë të mërzitshme dhe bezdisëse po rezultojnë shumë të shëndetshme edhe pavarësisht anës negative.Disa nga këto shprehi janë: Përtypja e ... Read More

3 janë arsyet që stresohemi më shumë

03/05/2019

Këto janë zakonet kryesore të shqetësimit për secilin nga ne: Ne jemi të njohur për natyrën tonë optimiste dhe dashurinë, por studimet e reja nga ... Read More