Tag: zakone

Hiqni dorë nga këto zakone të këqija – ato na e shkurtojnë jetën

25/12/2019

Disa zakone mund të na shkurtojnë jetën, pa u bërë të vetëdijshëm. Prandaj, ekspertët paralajmërojnë atë që duhet t’i drejtohemi. Ushqimi vonë natën mund të ... Read More

Fruti që ndalon plakjen

28/07/2019

Meshkujt dhe femrat nuk kanë të njëjtat zakone për sa i përket zgjedhjeve në ushqimet e përditshme.Ndërsa gratë këshillohen për t’u ushqyer me më shumë ... Read More

Fruti që iu ndalon të plakeni

26/07/2019

Meshkujt dhe femrat nuk kanë të njëjtat zakone për sa i përket zgjedhjeve në ushqimet e përdtishme.Ndërsa gratë këshillohen për t’u ushqyer me më shumë ... Read More

Boronica lufton plakjen

23/07/2019

Meshkujt dhe femrat nuk kanë të njëjtat zakone rreth përzgjedhjes së ushqimeve të përditshme.Ndërsa gratë këshillojnë mbi të ushqyerit me më shumë kalcium dhe hekur, ... Read More

Këto pesë veprime të zakonshme që bëni, shkatërrojnë makinën dhe zbrazin portofolin tuaj

11/03/2019

Sa më gjatë ta keni një makinë, aq shumë zakone fitoni. Fatkeqësisht jo të gjitha këto zakone janë të mira. E keqja e kësaj situate ... Read More