Tag: “Vuajtja

8 shenjat që tregojnë se ankthi po shkatërron jetën tuaj

22/08/2020

Shfaqja e ndjenjës së ankthit një herë në kaq kohë dhe vuajtja nga ankthi janë dy gjëra krejt të ndryshme! E para përbën shqetësime normale ... Read More

Dhimbja është e pashmangshme, por vuajtja është e detyrueshme

19/01/2019

“Mund të ndodhë që gjërat e trishtuara të ndodhin… Por vuajtja është gjithmonë një zgjedhje”. – Osho Kur kalojmë nëpër një situatë të vështirë ose ... Read More