Tag: votimin

Presidencialet, KSHZ: Jemi në përgatitjet e fundit

15/04/2019

Alsat 2019-04-15T15:43:02+02:00 Po bëhen përgatitjet e fundit për votimin e 21 prillit dhe të personave të cilët do të votojnë një ditë përpara. KSHZ-ja është ... Read More

Meta: Duartrokas votimin unanim të protokollit për Maqedoninë

14/02/2019

14 Shkurt 2019 / 14:01 Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka përshëndetur votimin unanim të Kuvendit të Shqipërisë për Protokollin e Anëtarësimit të Republikës së ... Read More

Përçahet Alternativa, Kusari: Ilir Deda votoi buxhetin dhe Ekipin negociator pa mbështetje nga partia (Video)

08/02/2019

Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se partia e saj nuk e ka mbështetur votimin e buxhetit e as Ekipin negociator në Kuvendin e ... Read More

Miratohet Projektligji për dministratën publike dhe agjencitë e pavarura

02/02/2019

Seanca e Kuvendit të Kosovës me votimin e andamenteve të dala nga Komisioni për Administratë Publike, ka miratuar Projektligjin për administratën shtetërore dhe agjencitë e pavarura. ... Read More

Greqi, sot pritet ratifikimi i Marrëveshjes së Prespës

25/01/2019

25 Janar 2019 / 7:42 Kuvendi i Greqisë dje anuloi për sot në ora 14:30 votimin e Marrëveshjes së Prespës. Nga kabineti i kryetarit të ... Read More

Greqi, shtyhet për nesër ratifikimi i Marrëveshjes së Prespës

24/01/2019

24 Janar 2019 / 19:07 Kuvendi i Greqisë ka anuluar votimin e Marrëveshjes së Prespës për nesër në ora 14:30. Nga kabineti i kryetarit të ... Read More

Hoxhaj: Edhe një lajm i mirë, gjuha shqipe bëhet gjuhë zyrtare në Maqedoninë e Veriut

15/01/2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka përshëndetur votimin që gjuha shqipe të jetë gjuhë zyrtare në Maqedoninë e Veriut. Përmes një postimi në Facebook, Hoxhaj ... Read More

Haradinaj për Rikalon: Do ta shkarkojmë nëse i vjen rendi

08/01/2019

Njëra nga kushtet e PSD-së për votimin e buxhetit, vazhdon të mbetet shkarkimi i Ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikalo. E në lidhje me këtë temë, ... Read More

Ambasada franceze shprehet e kënaqur për votim e ndryshimeve kushtetuese

22/10/2018

22 Tetor 2018 / 18:50 Franca shprehet e kënaqur me votimin më 19 tetor, në Parlamentin e ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë, me shumicën e nevojshme ... Read More

Meta: NATO e BE më afër për Maqedoninë

20/10/2018

20 Tetor 2018 / 12:39 Presidenti Meta përshëndeti votimin në parlamentin maqedonas pro ndryshimeve kushtetuese për emrin e këtij shteti. Ai shtoi se kjo gjë ... Read More

Donald Tusk: “Një votë një hap i madh drejt komunitetit tonë”

20/10/2018

20 Tetor 2018 / 1:44 Urimet për votimin e suksesshëm në Kuvend të nismës për ndryshime kushtetuese kanë arritur edhe nga presidenti i Këshillit Evropian, ... Read More

Urime edhe nga presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk

20/10/2018

20 Tetor 2018 / 1:23 Urimet për votimin e suksesshëm në Kuvend të nismës për ndryshime kushtetuese kanë arritur edhe nga presidenti i Këshillit Evropjan, ... Read More