Tag: Vitisë

Arrestohet pasi ngacmoi seksualisht dy femra në Viti

12/05/2019

Është arrestuar një i dyshuar mashkull në fshatin Pozheran të Vitisë, pasi i njëjti ka marrë në veturë dy viktimat femra të mitura kinse për ... Read More

Plumbi qorr ia godet murin e shtëpisë

02/05/2019

Në fshatin Novosellë të Vitisë, një person ka raportuar se një plumb qorr ka goditur murin e shtëpisë së tij. “Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar ... Read More

Kontrabandonte lopë nga Maqedonia, arrestohet një person

24/03/2019

Policia e Kosovës ka arrestuar dje një person në fshatin Buzovik, të Vitisë pasi që kur është ndaluar nga policia në automjet kishte pas të ... Read More

Komuna e Hanit të Elezit, Vitisë, e Obiliqit kërkojnë të ndalet greva dhe të nis mësimi nesër

20/01/2019

Pas Junikut, Deçanit edhe Komuna e Hanit të Elezit, Vitisë, e Obiliqit kërkojnë të nis mësimi nesër. Kryetari i Obiliqit Xhafer Gashi, thotë se nga ... Read More

Pas 10 vitesh hasmëri, familja nga Vitia fal gjakun e djalit

02/01/2019

Pas 10 vitesh hasmëri, Familja Shkodra nga Sadovina e Çerkezëve të Komunës së Vitisë, i ka shtrirë dorën e pajtimit familjes Metallari nga Mjaki i ... Read More