Tag: vitaminën

Nuk ju mbron vetëm nga koronavirusi – Ja pse duhet ta merrni me shumicë vitaminën D

22/11/2020

Ja pse duhet ta merrni me shumicë vitaminën D. Vitamina D, e njohur ndryshe edhe si “vitamina e diellit”, nuk ndihmon vetëm kundër koronavirusit, por ... Read More

Lëngjet që kanë më shumë vitamin C dhe përfitimet për shëndetin

19/02/2020

Njeriu ka nevojë për vitaminën C në çdo ditë të jetës së tij. Kjo vitaminë e rëndësishme për rritjen dhe riparimin e çdo indi dhe ... Read More

Ananasi ka shumëllojshmëri të vitaminave, zvogëlon rrezikun e sëmundjeve

12/09/2019

Lëngu i ananasit përmban një shumëllojshmëri të vitaminave dhe mineraleve, përfshirë vitaminën B6, magnezin, kaliumin.Ai përmbush mbi 63 për qind të nevojës ditore për mangan, ... Read More

Fruta e perime me më shumë vitaminë C se portokalli e limoni

27/03/2019

Sigurisht se kur dëgjoni ose lexoni për vitaminën C mendja menjëherë ju shkon tek portokalli ose limoni. Por nëse këto fruta u janë mërzitur ka ... Read More