Tag: Virgjëresha

Këto janë të metat e shenjës së virgjëreshës

20/08/2020

Të udhëhequr nga Mërkuri, planeti që e ka marr emrin nga perëndia romak i komunikimit, Virgjëresha është një shenjë inteligjente, e aftë dhe me artikulim ... Read More

Të lindur për të qenë bashkë: Dy shenjat e Horoskopit që joshen si magnet nga njëri-tjetri

19/02/2019

Virgjëresha me Peshkun është kombinim magnetik. Ndonëse janë shumë të kundërt me njëri-tjetrin, ata priren të kenë lidhje të bukur ku e respektojnë njëri-tjetrin tërë ... Read More