Tag: veturat

A e keni menduar ndonjëherë sa kushton larja e një aeroplani?

08/05/2021

Edhe aeroplanët ngjashëm me veturat gjatë ulje zbritjeve dhe qëndrimit në tokë pluhurosen dhe duhet pastruar pas një kohe. Në varësi të madhësisë së aeroplanit ... Read More

Ky është kuptimi i shkronjës ‘L’, që vendoset mbi veturat e autoshkollës

06/05/2021

Shkronja ‘L’ e cila vendoset në veturat e autoshkollës ka një kuptim që vije nga gjuha angleze, që do të thotë ‘Learners’. Shumë shpesh na ... Read More

Mikrogrimcat e veturave mund ta shkaktojnë kancerin e trurit

13/11/2019

Për herë të parë, në një studim të ri thuhet se mikrogrimcat që lirohen në ajër nga veturat mund të jenë të lidhura me krijimin ... Read More

Ja çka ndodhë nëse e mbushni veturën me Coca Cola në vend të karburantit

22/10/2019

Gjithmonë kur i blejmë veturat pyesim dhe e testojmë se çfar harxhime ka vetura që duam ta vozisim Këto pyetje zakonisht bëhen për ata që ... Read More

Ministria e Bujqësisë do t’i dhuron 8 vetura të përdorura Ndihmës së Shpejtë

19/03/2019

Tetë vetura te Ministrisë së Bujqësie do t’i jepen Ndihmes se Shpejte! Veturat do të riparohen dhe pastaj do të hyjnë në përdorim. The post ... Read More

Metodë praktike e shkrirjes së akullit në dritaret e veturës, ju nevojiten vetë pak sekonda (Video)

30/01/2019

Të gjithë jemi përballur me situata të pakëndshme kur bora ka mbuluar veturat tonat, dhe pothuajse gjithçka është ngrirë. Por, ajo çfarë më së shumti ... Read More

(VIDEO) EKSPOZITË E VETURAVE TË VJETRA, NUK KURSEJNË VETËN PËR PASIONIN E TYRE

29/09/2018

Pasioni për veturat e vjetra për disa njerëz nuk përfundon asnjëherë. Veturat e vjetra të cilat i kanë riparuar dhe i kanë mirëmbajtur, sot i ... Read More

Demolohen veturat e kryebashkiakut Shilegov

19/04/2018

19 April 2018 / 17:44 Persona të panjohur kanë dëmtuar veturat e krye-bashkiakut të Shkupit, Petre Shilegov, dhe të bashkëshortes së tij, të parkuara para ... Read More