Tag: versione

Office Online tani Microsoft do ta quajë vetëm Office

27/07/2019

Microsoft ofron versione të ndryshme të Office, ndërsa Office 2019, Office 136 dhe Office Online janë më të popullarizuarat, vetëm se versionit Office Online i ... Read More

‘Halo: The Master Chief Collection’ do të arrijë edhe në PC (Video)

13/03/2019

Loja shumë e popullarizuar në konsola, do të arrijë edhe në PC, në gjashtë versione të ndryshme. Koleksion përfshinë Halo: Reach, Halo: Combat Evolved, Halo ... Read More

Jordyn Woods tentoi ta mohonte aferën me Tristan Thompson gjatë ballafaqimit me Khloe Kardashian

24/02/2019

Khloe Kardashian ka marrë versione të ndryshme të ngjarjes së fundit nga Tristan Thompson dhe Jordyn Woods kur u konfrontua me ta ndaras pas spekulimeve ... Read More