Tag: vëna

Ushqimet që parandalojnë trombozën dhe ndihmojnë qarkullimin e gjakut

24/02/2020

Sipas ekspertëve, mpiksja e gjakut në vena e njohur ndryshe si trombozë ka një ndikim negativ në të gjithë organizmin. Mpiksja e gjakut mund të ... Read More

Kurat natyrale për qarkullimin më të mirë të gjakut dhe kundër trombozës

12/02/2020

Sipas ekspertëve, mpiksja e gjakut në vena e njohur ndryshe si trombozë ka një ndikim negativ në të gjithë organizmin. Mpiksja e gjakut mund të ... Read More

Kocijançiq: Status-quo në dialogun Kosovë-Serbi, nuk është opsion

27/03/2019

Një rritje prej njëqind për qind e tarifave të vëna nga Prishtina për produktet nga Serbia dhe BeH jo vetëm që qëndrojnë në rrugën e ... Read More