Tag: udhëhequra

Historia e fotografisë më kontraverse të 11 shtatorit 2001

11/09/2019

Një fotografi e realizuar në Shtetet e Bashkuara përgjatë sulmeve të 11 shtatorit (2001), të udhëhequra nga grupimi terrorist Al Kaeda, dëshmon se si një ... Read More

Sejdiu kritikon punën e LDK-së dhe VV-së në komisionet parlamentare

18/01/2019

Deputeti i PSD-së, Dardan Sejdiu ka kritikuar punën e komisioneve parlamentare të udhëhequra nga LVV-ja dhe LDK-ja. Ai përmes një postimi në Facebook, ka thënë ... Read More