Tag: tymi

Kanceri i mushkërive vrasësi numër një; Një kërcell nga kjo perime ul me 41% mutacionet e ADN-së

20/12/2019

Tymi i duhanit përmban kimikate të cilat dobësojnë sistemin tonë imunitar, duke e bërë atë më të ndjeshëm ndaj sëmundjeve dhe duke dëmtuar aftësinë e ... Read More

Tymi i cigareve elektrike vret qelizat mbrojtëse të mushkërive

23/09/2019

Sipas një studimi të ri, tymi i cigareve elektrike mund t’i vrasë qelizat që i mbrojnë mushkëritë dhe rrugët e frymëmarrjes.Bazuar në studimin e shkencëtarëve ... Read More

Kështu ndikon tymi i duhanit tek bimët e shtëpisë

08/09/2019

Tymi i cigares është i dëmshëm jo vetëm për ata që e thithin atë, por dhe për të tjerët përreth. Ashtu si për njerëzit, ky ... Read More

Brokoli mik i duhanpirësve, rikuperon dëmet që shkakton cigarja në mushkëri

24/07/2019

Tymi i duhanit përmban kimikate të cilat dobësojnë sistemin tonë imunitar, duke e bërë atë më të ndjeshëm ndaj sëmundjeve dhe duke dëmtuar aftësinë e ... Read More