Tag: tumoret

Së shpejti pilula me kamerë për ta identifikuar kancerin

13/03/2021

Një pilulë që brenda ka një kamerë të vogël me të cilën mund të zbulohen tumoret pritet të sjellë revolucion për diagnostikimin dhe trajtimin e ... Read More

Shenjat e para të kancerit në lukth

25/06/2020

Tumoret në lukth janë shkaktari i dytë më i shpeshtë i kancerit në botë. 85 për qind e tyre janë adenokarcionme të lukthit, ndërkaq 15 ... Read More

Dieta me çokollatë që heq 5 kg në 2 javë

09/04/2019

Falë përbërësve të saj çokollata ka veti antiinflamatore, ndihmon në humbjen e peshës, parandalon tumoret si dhe është insulino–rezistente, e ka shumë veti të tjera ... Read More