Tag: tryezën

Tahiri: Askush s’do të mund të përdorë pasurinë e fituar nga kriminaliteti

21/05/2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, në tryezën nacionale “Përmirësimi i garancive procedurale në procedurën e mbrojtjes penale lidhur me ‘Pastrimin e parasë, sekuestrimit dhe ngrirjes ... Read More

Haradinaj: Në Berlin shkova pa kushte, atje më vendosën kushte

08/05/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në tryezën e organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) me temë “Dialogu Kosovë-Serbi pas Samitit të Berlinit”, ka thënë ... Read More

Dialogu Kosovë-Serbi nën dritën e takimit në Berlin

30/04/2019

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizon tryezën e diskutimit me temë “Dialogu Kosovë Serbi nën dritën e Takimit në Berlin”. Kjo tryezë diskutimi ... Read More

Hoxha: Agjenda për Reforma Evropiane po zbatohet me dinamikë të shtuar

14/03/2019

Në Tryezën e organizuar nga Instituti i Prishtinës për Studime Politike, rreth zbatimit të Agjendën për Reforma Evropiane (ERA) dhe pritshmëritë e ERA 2, Ministrja ... Read More

Si e sheh Delegacioni Shtetëror të ardhmen e dialogut Kosovë – Serbi

07/03/2019

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) organizon tryezën me temën “Si e sheh Delegacioni Shtetëror të ardhmen e dialogut Kosovë – Serbi?”. Në tryezë marrin pjesë ... Read More

KIPRED prezanton shembujt e Suharekës dhe Podujevës kundër ekstremizmit

16/01/2019

Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillim të Politikave (KIPRED) organizon tryezën e rrumbullakët në të cilën do të prezantohet Raporti i Politikave “Parandalimi i Radikalizmit ... Read More