Tag: tregje

Apple shet 130,000 iPhone 11 për një ditë

28/10/2019

Ndërsa formacioni i iPhone 2019 është tashmë i disponueshëm në shumë tregje, vetëm prej dje, 25 tetor, iPhone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 ... Read More

Apple shiti 130,000 iPhone 11 për një ditë

26/10/2019

Ndërsa formacioni i iPhone 2019 është tashmë i disponueshëm në shumë tregje, vetëm prej dje, 25 tetor, iPhone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 ... Read More

Galaxy S10 lansohet sot në tregjet globale

08/03/2019

Telefoni Galaxy i 10-vjetorit zyrtarisht është i disponueshëm në 70 tregje në të gjithë botën, tha të premten Samsung Electronics. Hyrjet më të reja të ... Read More

Tregtarët në protestë kundër ligjit të tregjeve

18/01/2019

18 Janar 2019 / 15:53 Shumë tregje të gjelbra në vend sot u gjenden nën dry për shkak se pazarxhinjtë protestuan kundër Ligjit të ri ... Read More