Tag: substancat

3 simptomat paralajmëruese të çrregullimeve hormonale që nuk duhet t’i injoroni kurrë

12/12/2019

Të prodhuara nga gjendrat endokrine dhe të sekretuara në gjak, hormonet janë substancat kimike më të rëndësishme që qarkullojnë në trupin e njeriut. Ato janë ... Read More

Ja çfarë ndodhi pasi hulumtuesit i dhanë disa personave kanabis sintetik

26/03/2019

Marijuana e përpunuar nga substancat kimikale, ka efekte më të rrezikshme se marijuana natyrale.  Substanca sintetike, e cila nganjëherë njihet me emrin K2 ka shfaqur ... Read More